Storlekguide

 Fri frakt

 2-4 dagar leveranstid

Säker betalning

TVÄTTRÅD & STORLEKSGUIDE


Tvättråd

Hur du tvättar dina underkläder (och andra kläder) är ofta en av de viktigaste sakerna att tänka på för att hålla dina plagg fina länge. Om du tvättar på fel sätt kan dina underkläder snabbt tappa färg, krympa och i värsta fall till och med förstöras. All tvätt är slitsam. Hur olika material reagerar på olika typer av tvätt varierar. Det bästa som du kan göra är att försäkra dig om att du tittar på underklädernas tvättlapp och följer den angivna uppmaningen.


Sortera din tvätt efter tvättemperatur och färg. Det bästa är att sortera kläder i mörka, svagt färgade och helt vita. Tryck med starka färger på vit botten är ofta särskilt känsliga för tvätt och bör hanteras extra varsamt. Använd inte tvättmedel som innehåller blekmedel. Tänk på att resåren i Högstaberg’s underkläder är tillverkad i en fin microfiber, vilken ofta slits i förtid om man torktumlar eller använder torkskåp. Dosera tvättmedlet efter anvisningen på förpackningen. Överdosering ger inte bättre tvättresultat. Överdosering av tvättmedel är också sämre för naturen.


STORLEKSGUIDE


      HER BOXER SHORTS
SIZE

S

M

L

XL

XXL

Waist

cm

80-84

84-88

88-92

92-96

96-100

Waist

inch

30-32

32-34

34-36

36-38

38-40

Om oss

Högstaberg är Svensk klädmärke som grundades 2009 av MEBATEX. Vårt mål är att förse våra kunder kvalitet kläder med design..Vi designar våra produkter i Sverige.Vi använder alltid kvalitet tyg och material i våra produkter.Vi producerar särskilt underkläder och strumpor och marknadsföra i Sverige och övriga EU länder.Vår prioritet är unikt design, hög kvalitet produkter och nöjda kunder.

Betalsätt

Säkerhet kommer först hos oss. Därför kan du som kund alltid känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Vi använder följande betalsätt

Vi finns här

Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt med oss? Ring eller maila oss, så svarar vi så fort vi bara kan.
Telefon: 0765506709 alla dagar 09.00-19.00
E-postadress: info@hogstaberg.com Vi besvarar alla mail inom 24 h alla dagar i veckan

Copyright @ 2010-2019 högstaberg.se

Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor

Ta reda på mer
Acceptera