Kontakta oss

 Fri frakt

 2-4 dagar leveranstid

Säker betalning

KONTAKT

 
 
 
 


POST ADRESS

Gröna gatan 24 A

75436  UPPSALA / SVERIGERinga Oss

Telefon tider Måndag-Fredag

mellan 09.00-20.00

+46765506709   MEBATEX

ORG.NR               :19770705-6755

MOMS/VAT NR :SE770705675501


Godkänd för F-skattsedel & moms.


FRÅGOR OCH SVAR

Hur hittar jag min storlek?

Ta en titt på vår storleksguide för att hitta en storlek som passar. Om du har ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss på info@hogstaberg.se så hjälper vi dig.


Kan jag lämna tillbaka en vara?

Vi på Högstaberg.se vill självklart att du ska vara nöjd med din vara. Därför ger vi dig alltid öppet köp i 14 dagar. Eftersom underkläder är en hygienprodukt får du använda dig av din ångerrätt om varan inte blivit uppackad. Kolla innan du öppnar förpackningen så att storleken är samma som du beställde, att färgen är den samma som du önskade och att det är samma modell. Var även noga med att kolla din storlek innan du beställer. Mer info om Storleksguide.


Vid köp av t-shirts, tanktops, loungewear och badbyxor går det naturligtvis att byta även en öppnad förpackning. Det enda villkoret är att varan kommer tillbaka i originalskick d.v.s. att den ej är använd. Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella tags. Om en vara är felexpedierad eller felaktig står vi självklart för returportot.


Hur returnerar jag en vara?

Följ steg 1 och 2 nedan för att skicka tillbaka dina varor till oss:


1. Kontakta kundtjänst på info@hogstaberg.se så snart som möjligt efter leveransen. Ange om det rör en reklamation, byte eller utnyttjande av ångerrätt. Viktigt att du även anger ordernr eller den e-mail som du angav när du beställde varorna så vi kan hitta din order.


2. Du får sedan en adress av oss dit du ska skicka varan. Som konsument står du själv för returfrakten. När vi har fått varan och ångerköpet, bytet eller reklamationen är godkänd skickar vi en ny vara eller betalar tillbaka det du betalt för varan eller varorna.


OBS! Normalt tar det ca två veckor från att du skickat din retur till oss innan du erhåller eventuell återbetalning. I undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar vid återbetalning vilket är den maximala tiden enligt lag.


Om oss

Högstaberg är Svensk klädmärke som grundades 2009 av MEBATEX. Vårt mål är att förse våra kunder kvalitet kläder med design..Vi designar våra produkter i Sverige.Vi använder alltid kvalitet tyg och material i våra produkter.Vi producerar särskilt underkläder och strumpor och marknadsföra i Sverige och övriga EU länder.Vår prioritet är unikt design, hög kvalitet produkter och nöjda kunder.

Betalsätt

Säkerhet kommer först hos oss. Därför kan du som kund alltid känna dig trygg och säker när du handlar hos oss. Vi använder följande betalsätt

Vi finns här

Har du önskemål, funderingar eller bara vill komma i kontakt med oss? Ring eller maila oss, så svarar vi så fort vi bara kan.
Telefon: 0765506709 alla dagar 09.00-19.00
E-postadress: info@hogstaberg.com Vi besvarar alla mail inom 24 h alla dagar i veckan

Copyright @ 2010-2019 högstaberg.se

Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor

Ta reda på mer
Acceptera